Uw start in de toekomst van de landbouw

 

Vier essentiële kenmerken om uw precisiekrachten mee te ontketenen

John Deere Precisielandbouwtechnologie helpt u al uw dagelijkse taken nog beter onder de knie te krijgen met gegevensgestuurde inzichten voor beter boerderijbeheer. Belangrijke hulpmiddelen zoals het G5 Plus CommandCenter™, StarFire™ Ontvangers en JDLink™ Connectivity rusten onze grote tractoren uit voor uw precisielandbouwtraject. Om aan de slag te gaan, hebben we vier korte video's gemaakt waarin een aantal essentiële functies van precisielandbouw worden uitgelegd.

Verminder overlapping met SF-RTK

Bespaar 5% op brandstof door overlapping te verminderen met StarFire™-RTK-geleiding. 1 Profiteer van nauwkeurigheid van werkgang tot werkgang van 2,5 cm en meer dan vijf jaar nauwkeurige herhaalbaarheid.

Sectie Controle: 50% minder missers bij het spuiten2

Gebruik Sectie Controle met maximaal 255 secties om overlapping te minimaliseren, missers bij het spuiten aanzienlijk te verminderen en nauwkeurige gewasbescherming en voedingsstoffentoepassing te bereiken.

Hogere opbrengst, lagere kosten: Variabele-snelheidstoepassing

Optimaliseer uw winst met variabele afgifteregeling. Vergroot de efficiëntie van kunstmest, zaaien en chemische stoffen; zo vergroot u uw opbrengst en verlaagt u uw kosten. Profiteer van potentiële besparingen tot 12-44 kg N/ha.3

Klaar voor de start, af! 1-Click-Go-Autosetup

Plan gemakkelijk in, in het John Deere Operations Center™ en verzend ze draadloos naar het G5/G5 Plus CommandCenter™ in de tractor. Bestuurders bevestigen de details met slechts één klik, waarna de taak wordt uitgevoerd zoals u dat wilt.

Krachtige mogelijkheden

Ontdek ons tractorassortiment dat is uitgerust om uw reis naar de toekomst van de landbouw te versnellen.

Ga voor een hoger niveau: transformatieve oplossingen en producten

Altijd evoluerend en up-to-date

Altijd evoluerend en up-to-date

Onze oplossingen voor precisielandbouw omvatten software-updates op afstand en waardevolle functies zoals toegang tot display of afstand (RDA). Met Expert Alerts verhoogt u uw productiviteit en bedrijfszekerheid.

Stem het af op uw wensen!

Stem het af op uw wensen!

Pas uw John Deere moeiteloos aan volgens uw eigen wensen. Onze accessoires van topkwaliteit zijn de allerbeste match voor uw machine en bedrijf.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Volgens een onderzoek in de VS en Brazilië
3Benchmark; trail VISTA iDünger